Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

ULJE SEMENA KEDROVOG ORAHA U KAPSULAMA

CENA: 1.200,00 RSD

+ troškovi dostave

Sibirski kedar je biljka je vrlo cenjena u Rusiji, a njena svojstva su jedinstvena, budući da štiti i pomaže u lečenju organizma od mnogih bolesti. Ruski stručnjaci preproručuju da ga u ishranu uključe bukvalno svi. Kedrovo ulje se dobija hladnim presovanjem kedrovih oraščića.
Bogato je vitaminima A,E,B,F i D, kao i omega-3 I omega-6 masnim kiselinama. Kedrovo ulje sadrži i 19 aminokiselina i minerale (bakar, magnezijum, mangan, silicijum, vanadijum, kalijum, fosfor, kalcijum, molibden, jod, kalaj, bor, cink i titanijum).
Pretpostavlja se da može povoljno da deluje na ublažavanje tegoba kod čira na želucu i bolesti digestivnog sistema. Takođe, postoje tvrdnje da upotreba ovog ulja poboljšava fizičko i mentalno zdravlje, kao i da povoljno utiče I na normalizovanje povišenog krvnog pritiska, na  regeneraciju hrskavice i koštanog tkiva, a da sadržaj vitamina E i F može  povoljno da deluje na reproduktivne organe. Postoje takođe tvrdnje da kedrovo ulje ima sposobnost neutralisanja štetnih materija, teških metala i toksina.
Prema upustvu proizvođača, koristiti preventivno, kao okrepljujuće sredstvo, pri sindromima hroničnog umora, radi  povećanja fizičke i mentalne radne sposobnosti.

  • UPOZORENJA

 Proizvod nije namenjen osobama preosetljivim na neki od satojaka preparata, trudnicama, dojiljama. Osobe koje boluju od drugih bolesti ili primenjuju druge lekove moraju se pre upotrebe ovog proizvoda moraju konsultovati sa lekarom i farmaceutom.

  • NAČIN PRIMENE

Odrasli : 3-4 kapsule, tri puta na dan posle jela. Koristiti 2-3 nedelje. Upotrebu ponoviti kroz 1-2 meseca.

  • SASTAV

Hladno ceđeno ulje od semenki sibirskog kedra.

  • NAPOMENA

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Pre upotrebe se konsultujte sa lekarom ili farmaceutom. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i vođenje zdravog načina života.

  • KOLIČINA

100 kapsula, 24 gr.

Poručite proizvod


Ime i prezime:*
E-mail:*
Telefon:*
Adresa:*
Porudžbina:*