ULJE SEMENA KONOPLJE U KAPSULAMA

CENA: 1.020,00 RSD

+ troškovi dostave

Biljka konoplja , poznata i kao industrijska konoplja, se smatra prvom biljkom koju je čovek ikad zasadio i korišćena je u Kini pre najmanje 10.000 godina. Ulje semena konoplje se dobija iz vrste Cannabis sativa. Relativno je bogat izbor alfa-linoleinske kiseline - ALA (15-25%). Takođe sadrži i gama-linoleinsku kiselinu - GLA (1-6%).
Veći broj studija je potvrdio povoljno delovanje omega-3 i omega-6 masnih kiselina. Za ulje se navodi da može da inhibrira agregaciju trombocita, povoljno utiče na nivo lipida I smanjuju rizik od srčanog udara.
U ruskoj tradicionalnoj medicini se koristi za prevenciju kardiovaskularnih oboljenja, pri hroničnom i akutnom bronhitisu, oboljenja polnih organa, bešike i bubrega. Ima baktericidno dejstvo, pomaže pri lečenju bolesti gornjeg respiratornog trakta, rahitisa i dijateze.

  • UPOZORENJA

Proizvod nije namenjen osobama preosetljivim na neki od satojaka preparata, trudnicama, dojiljama, osobama sa bolestima krvarenja niti osobama na terapiji antikoagu-lantnim lekovima.
Osobe koje boluju od drugih bolesti ili primenjuju druge lekove moraju se pre upotrebe ovog proizvoda moraju konsultovati sa lekarom i farmaceutom.

  • NAČIN PRIMENE

Odrasli: 4 kapsule, 3 puta dnevno.

  • SASTAV

Hladno ceđeno ulje semena konoplje.

  • NAPOMENA

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Pre upotrebe se konsultujte sa lekarom ili farmaceutom. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i vođenje zdravog načina života.

  • KOLIČINA

100 kapsula, 24 gr.

Poručite proizvod


Ime i prezime:*
E-mail:*
Telefon:*
Adresa:*
Porudžbina:*