Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

BIOLOŠKI AKTIVNI SUPLEMENT FITOKOMPLEKS „GELMIKOR“

CENA: 1.260,00 RSD

+ troškovi dostave

 Fitokompleks „Gelmikor“ je prirodni biljni preparat. Napravljen je na osnovu drevnih ruskih recepata. Ne sadrži konzervanse i boje. U sastavu se nalaze samo biljne komponente koje pomažu da se ljudski organizam efikasno očisti od parazita. Aktivna komponenta karanfilića, eugenol,  je moćni antiseptik, izuzetno efikasan protiv crva, bakterijske i gljivične flore koji utiču na gastrointestinalni trakt.Prah cveta i lista običnog vratića se primenjuje kao „choleretic agent“ pri lečenju hepatitisa, angioholitisa, crevnih bolesti. Efikasno je u lečenju helminthiasisa. Plodovi mirođije i kima sadrže esencijalna ulja koja imaju svojstva lekova protiv crevnih parazita, antiseptička i dezinfekciona svojstva. Kora Krušine se koristi kao blag laksativ, povećava pokretljivost creva ne izazivajući iritaciju sluzokože creva. Primenjuje se kod hroničnog zatvora i intestinalnog atona. Plod kima se koristi kod dispeptičnih tegoba kao što su: blagi grčevi gastrointestinalnog trakta, nadimanje i osećaj nadutost.

  • UPOZORENJA

Proizvod nije namenjen osobama preosetljivim na neki od satojaka preparata, trudnicama, dojiljama, osobama mlađim od 18 godina, osobama sa intestinalnom opstrukcijom ili stenozom, atonijom, inflamatornim bolestima creva, abdominalnim bolom nepoznatog porekla, kamenjem u žuči, teškom dehidracijom ili gubitkom elektrolita. Osobe koje uzimaju druge lekove se pre upotrebe ovog proizvoda moraju konsultovati sa lekarom i farmaceutom.

  • NAČIN PRIMENE

Odrasli: 2 kapsule, 2 puta na dan. Ne primenjivati duže od 2 nedelje. Primena se može ponoviti posle 1-2 meseca.

  • SASTAV

Kora krušine, karanfilić, mirođija, kim, vratić

  • NAPOMENA

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Pre upotrebe se konsultujte sa lekarom ili farmaceutom. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i vođenje zdravog načina života.

  • KOLIČINA

50 kapsula, ntto 17,50 gr.

Poručite proizvod


Ime i prezime:*
E-mail:*
Telefon:*
Adresa:*
Porudžbina:*